bpj

معرفی

با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بخش مهمی از رسالت آموزش و پرورش استعدادهای فرزندان مهین اسلامی را عهده دار می‌باشد و با عنایت به اهمیت رشد و شکوفایی استعدادهای جوان کشور، شناسایی دانش آموزان، دانش پژوهان جوان و مستعد، حمایت، تقویت و راهنمایی آن‌ها به منظور ارتقاء دانش، بروز خلاقیت‌ها و نوآوری‌های آنان تأثیر بسزایی در نیل به اهداف دانشگاه خواهد داشت. لذا دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می‌کند تا تسهیلات و امکانات لازم را برای تشویق جوانان خلاق و کار آفرین و علاقمند به دانش و پژوهش از هر جهت در چهار چوب امکانات موجود را فراهم سازد بدین منظور به موجب اساسنامه ای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در تاریخ 22/1/78 تأسیس شد تا گامی مؤثر در دستیابی به این مهم باشد.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان موسسه ای است غیر انتفاعی که با هدف شناسایی، جذب، پرورش، حمایت و هدایت و اعتلای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان و جوانان با استعداد کشور از طریق تشکل بخشیدن به آن‌ها در قالب گروه‌های پژوهشی و علمی تشکیل و زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می‌کند. مرکز باشگاه در تهران بوده و در صورت تصویب هیات امناء شعب آن می‌تواند در تمامی شهرهای کشور با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل گردد. اهداف کلان باشگاه پژوهشگران جوان شامل، بروز و ظهور خلاقیت‌های اعضاء در زمینه‌های گوناگون علمی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی، ارتقای سطح کیفی اعضاء در ابعاد مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، توسعه روحیه گروه گرایی در بین اعضاء و ساماندهی آن‌ها در فعالیت‌های دسته جمعی و هدایت و تقویت استعدادهای اعضاء در جهت تأمین نیازهای علمی- پژوهشی کشور.

bashgahBPJ.IAUN.AC.IR