bpj

مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

مسابقه کتابخوانی مدیریت در عمل: از دره سیلیکان تا جاده مخصوص

book poster

معاونت پژوهش و فناوری با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی نموده است. بدین منظور کتاب "مدیریت در عمل: از دره سیلیکان تا جاده مخصوص" انتخاب شده است. شرکت برای همه دانشجویان آزاد و رایگان است. برای دریافت رایگان کتاب لطفاً از لینک زیر استفاده نمایید:

book download

مسابقه در تاریخ 16 آذر ماه 1400، در بازه زمانی 17:00 الی 19:00 از طریق سامانه یادگیری مجازی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد (سیما) و بصورت تستی چهار گزینه‌ای برگزار می‌گردد. علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه لطفاً حداکثر تا تاریخ 12 آذر ماه 1400 از طریق لینک زیر برای ثبت نام در مسابقه اقدام نمایند:

book register

چرا از دره سیلیکان تا جاده مخصوص؟!

سیلیکان ولی نام منطقه‌اي است در شمال کالیفرنیا بین شهرهاي سن خوزه، سن فرانسیسکو و اوکلند. ترانزیستور و آي سی در این منطقه اختراع شد و کامپیوتر خانگی و ویندوز محصولات بعدي این منطقه بودند. اکثر شرکت‌هاي آي سی ساز معروف جهان مانند اینتل و اکثر کامپیوتر سازان معروف مانند اچ پی و اپل و شرکت‌های اینترنتی مانند یاهو و گوگل و نرم افزارسازهای بزرگ مانند اوراکل در این منطقه قرار دارند. متفکرترین مغزهاي جهان اکنون به این منطقه مهاجرت و در آنجا زندگی می‌کنند و آنچه در دنیاي های تک و سیلیکان ولی اتفاق می‌افتد، با فاصله کمی در بقیه آمریکا و سپس به نقاط دنیا انتقال می‌یابد. در حالیکه در تمام دنیا دانشگاهها هستند که نظریه‌ها و اصول نوین را به دیگران آموزش می‌دهند، ولی تعدادي از دانشگاههاي معروف جهان سیستم مدیریت آینده را از سیلیکان ولی یاد می‌گیرند و سپس آن را به سایرین تدریس می‌کنند.

مهندس فرهاد کاشانی مدت 23 سال در منطقه سیلیکان ولی کار و زندگی کرده است که 22 سال از آن در رده‌هاي مدیریتی بوده است. از طرفی جاده مخصوص کرج اولین محل ساخت کامیون و اتومبیل در ایران می‌باشد و مهندس کاشانی پس از 2 سال مدیریت کارخانجات مادیران، در منطقه جاده مخصوص شرکت آریا دیزل را برپا می‌کند. علت حضور نام کامپیوتر و کامیون در عنوان این کتاب اشاره به مدیریت دو نوع محصول کاملاً متفاوت می‌باشد. کامپیوتر خانگی تکنولوژي سی سال اخیر جهان است درحالیکه صنعت خودرو داراي قدمت یکصد و بیست ساله می‌باشد. چه در « جاده مخصوص » و هم در « دره سیلیکان » به عقیده وي مدیر خوب هم در صنعت کامپیوتر و چه در صنعت کامیون می‌تواند موفق عمل کند و مدیر ضعیف نیز هم در ایران و هم در آمریکا و در هر صنعتی که فعالیت کند ناموفق خواهد بود. علت انتخاب این نام براي این کتاب همین است.

شما اینجا هستید: خانه اخبار باشگاه مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی